Historiek

Historiek

Op 01 April 2008 werd tennisschool Q-ten opgericht door Marc Vanpol. Als A-trainer deed hij heel wat ervaring op in diverse grote clubs. De Tennisschool nam een vliegende start en bereikte al snel 400 leden die jaarlijks les volgen.

jeugdvriendelijke tennisclubOnder impuls van Evi Vanbilsen - verantwoordelijke van het kidstennisteam - krijgen we jaarlijks van Tennis Vlaanderen de erkenning van Jeugdvriendelijke tennisclub met daarbij de kwalificatie Erkende kidstennisschool.

Van in den beginne werd er heel wat energie gestoken in een goede omkadering en trainingsfaciliteiten voor de jeugd.
In een nauwe samenwerking met TC Heusden werd de laatste jaren vooral de nadruk gelegd op de verbreding van de club. De accommodatie werd verder uitgebreid. Het bouwen van een nieuw clubhuis, verlichting op terrein 3,4 en 5 en de uitbouw van de tennishal tot 5 binnenterreinen zijn mooie realisaties ontstaan uit een intense samenwerking tussen tennisschool en tennisclub.
Graag willen wij samen met TC Heusden verder werken aan een mooie tennisclub waar het gezellig vertoeven is en waar zowel de recreant als de competitiespeler zich thuisvoelen.

Onze sponsors

Wij danken ondervermelde sponsors voor hun onvoorwaardelijke steun!